Ako nepribrať počas karantény

Bojíš sa, že počas karantény priberieš?

Máš neustále chuť vyjedať chladničku?

  • Nestíhaš doma obháňať deti, a nie ešte chystať jedlo?
  • Musia byť Tvoje raňajky vždy sladké?
  • Alebo máš naopak neodolateľnú chuť na sladké večer?
Ako osobní tréneri sme dosiahli mnohé premeny s našimi klientmi a aj keď momentálne v rámci karantény netrénujeme, nám a našim klientom pomáha udržiavať sa forme či naďalej chudnúť najmä strava, ktorá tvorí pri chudnutí až 70% celého úspechu.

Samozrejme ak chcete, aby vaše telo bolo pevné, zdravé, silné a vyzeralo dobre nie len v oblečení, ale aj bez neho, silový tréning je nenahraditeľnou súčasťou. No čo robiť, keď sme nútení zostať doma? :) 
 
 
Samozrejme ak chcete, aby vaše telo bolo pevné, zdravé, silné a vyzeralo dobre nie len v oblečení, ale aj bez neho, silový tréning je nenahraditeľnou súčasťou. No čo robiť, keď sme nútení zostať doma? :)
 
 
Jesť musí každý z nás. Ale máš neustále neovládateľné chute, robíš asi niečo zle. Kľúčom je správne zostavený jedálniček, obsahujúci správne množstvo kalórií, bielkovín, sacharidov a tukov. Práve preto sú pre nás a našich klientov  jeho neodmysliteľnou súčasťou naše proteínové beneFIT kaše!

Kaše predstavujú vyriešenú chuť na sladké za necelú minútu. A to aj napriek tomu, že neobsahujú žiaden pridaný cukor.

Tí čo zásadne chcú mať sladké raňajky alebo tí, čo prepadnú chuti na sladké večer, si svoje fit ciele napriek tomu hravo udržia bez akýchkoľvek výčitiek. Jedna kaša = jedno jedlo, či už sú to raňajky, večere, alebo desiata/olovrant.
 

Ako je to možné?

Ak si dáš proteínovú kašu, vďaka obsahu kvalitných zložených sacharidov, vlákniny, proteínov a tukov v správnom pomere Tvoje telo dostane presne to, čo potrebuje. Zasýti Ťa, energia sa uvoľňuje postupne a nedochádza k výkyvom inzulínu. Kaša je nutrične vyvážená a jej kalorická hodnota, či obsah makronutrientov je presne vyrátaný a založený na našich dlhoročných skúsenostiach práce s klientmi.
 
 

Zo sladkého jedla už nemusíš mať výčitky

 

FIT jedlo nemusí chutiť ako hlina. Naše beneFIT kaše predstavujú vynikajúcu náhradu jedného sladkého jedla počas dňa. Našim klientom nesmierne uľahčujú život tým, že uspokoja ich chute na sladké. Chuti na sladké tak neprepadneš znova a znova opakovane. Pre obsah kvalitných bielkovín zo srvátky telu navyše dodáš veľmi potrebné proteíny, ktoré majú dlhú sýtiacu schopnosť a slúžia ako stavebná, nie energeticka zložka potravy. Neukadajú sa primárne do tukových zásob, ale udržujú vzácnu svalovú hmotu, ktorú máš.

 

Ráno nestíhaš? Jedno jedlo máš už hotové.

 

BeneFIT kaša nepredstavuje doplnok výživy, ale náhradu nutrične vyváženého jedla. Ktoré je navyše sladké, chutné a FIT. Ak ráno nestíhaš, za minútu si ju zaleješ vodou, a HOTOVO! :) Kedykoľvek a kdekoľvek. U našich klientov sa práve preto stala tak obľúbeným riešením na raňajky, či už doma, alebo v práci.
 
Ak máš chuť na sladké večernamiesto hlúpostí, ktoré zješ pri telke máš za minútu hotový svoj FIT pokrm. A pre tých čo nechudnú alebo naberajú svalovú hmotu hravo pokryje v jedálničku desiatu či olovrant.
 
Je navrhnutá nami - osobnými trénermi tak, aby zapadla kdekoľvek počas dňa a tvorí súčasť aj nášho každodenného jedálnička. Prípravu jedného jedla denne nemusíš teda absolútne riešiť. Vieme, ako otravné je hľadať kompromis medzi zdravým a chutným, prispôsobovať tomu nákup surovín, kaloricky a nutrične jedlo prepočítavať a ešte k tomu jesť niečo čo Ti nechutí. Tomu je koniec :) Na prípravu Ti navyše stačí čistá voda a jedno jedlo máš vyriešené aj za skvelú cenu. Len si porovnaj, koľko by Ťa stáli zdravé raňajky, ak nechceš tráviť čas ich prípravou a naješ sa v meste.