Recyklácia obalov - náš program

Zavádzame recyklovanie obalov!

Keďže veľa našich klientov si deň bez svojej kaše nevie ani len predstaviť, snažíme sa spraviť opatrenia pre to, aby po každom z nás neostal každý deň jeden vyhodený obal :) Rozhodli sme sa teda vymslieť eco-friendly opatrenia a každého, kto sa zapojí odmeniť aj zľavou na ďalšiu objednávku.

Zatiaľ sa nám podarilo zaviesť vratnosť obalov pre našich klientov, v rámci klientov iných trénerov a gymov a v rámci rozvozu zdarma v Košiciach. Ako to teda funguje?

Pravidlá programu

Na to, aby sa obaly dali znova používať, musíme dodržiavať zopár pravidel. Tieto pravidlá nám pomáhajú zachovať kvalitu produktu a služieb, dodržiavať hygienické opatrenia a chrániť životné prostredie:

 

  1. Novú kašu naplníme do obalu iba osobe, ktorá nám obal vrátila. 
  2. Vrátenie obalu = nová objednávka. Obal vraciaš preto, aby sme Ti novú kašu zabalili do recyklovaného obalu, nie nového. Práve preto Ťa odmeníme zľavou na túto novú objednávku. Nie je to ako pri vrátení fliaš, kde dostávaš peniaze naspäť za vrátenú fľašu. U nás sa obal nevráti znova do výroby, použije sa kvôli hygienickým opatreniam iba na tvoju novú objednávku.
  3. Do obalu pripravíme novú kašu iba tej príchute, ktorá pôvodne v obale bola. To znamená, že do obalu od jahodovej kaše si môžeš objednať znova iba jahodovú kašu. Ak chceš čokoládovú, potrebuješ obal od čokoládovej.
  4. Kaše si môžeš objednať iba do obalov, ktoré máš z našich kaší. Do obalov a krabičiek od zmrzliny, jogurtu, alebo hocičoho iného Ti kaše nepripravíme

 

 

Rozvoz v rámci Košíc

Ak si z Košíc, máś možnosť nechať si svoju objednávk ukaší doručiť priamo k dverám. Navyše pri objednávke nad 10€ je táto služba pre teba ZDARMA! Ako teda môžeš vrátiť obaly v tomto prípade?

  1. V prvom rade obaly od kaší nevyhadzuj. Napíš si na nich meno a priezvisko
  2. Obaly zberaj napríklad do krabice, na ktorú napíšeš svoju adresu. To aby sme vedeli, kde nové kaše doručíme
  3. Pri najbližšej objednávke túto krabicu odovzdaj nášmu kuriérovi. Nové kaše Ti dodáme pri najbližšom rozvoze v Tvojich obaloch - a Ty dostaneš zľavu

Vrátenie obalov u Tvjoho trénera, alebo v Tvojom fitku

Naše kaše si môžeš kúpiť aj vo vybraných fitkách, gymoch, alebo u niektorých dobrých trénerov :)  (ak Tvoje fitko alebo tréner do tejto skupiny nepatria, oslov ich nech nás kontaktujú a dohodneme sa na spolupráci)

V takomto prípade je Tvoje fitko alebo tréner odberným miestom, kde si môžeš obaly vrátiť a vyzdvihnúť si nové kaše. O všetko sa postaráme my a potrebné informácie Ti na Tvojom odbernom mieste poskytne zodpovedná osoba.