Buďte na chvíľu opäť tým malým dieťaťom

Čo vy a adventné kalendáre?....

 

Mnohí si možno myslia, že adventné kalendáre vyšli už dávno z módy, opak je ale pravdou. Obchody ponúkajú každý rok čoraz väčší výber... od kalendárov naplnených kozmetikou a sladkosťami, až po tie s čajovým vrecúškom na každý deň, ba dokonca kalendárom už môžeme potešiť aj našich 4-nohých miláčikov.

 

Kalendár slúži ako prostriedok, vďaka ktorému viete vyčarovať obdarovanému úsmev na tvári každý deň. Aspoň na chvíľu mu dáte príležitosť uniknúť z každodenného zhonu, pocítiť čaro Vianoc a vrátiť sa do detských čias. Určite si pamätáte na to vzrušenie pri otváraní jednotlivých okienok, keď vôbec netušíte, čo sa v ňom ukrýva. 

Shared from Lightroom mobile (4)

Tento rok sme si pre vás a vašich najbližších jeden takýto kalendár pripravili. 

Náš adventný balík ukrýva 24 balíčkov plných prekvapení. Nájdete si v ňom množstvo chutných a zdravých snackov. Na každom balíčku sa nachádza veta na zlepšenie nálady, alebo vám slúži ako nápoveda, na čo sa môžete v daný deň tešiť...viac vám ale neprezradíme. Chcete sa predsa nechať prekvapiť

 

Ak nad kúpou adventného kalendára stále váhate, už viac nemusíte. Jeden darček ukrýva prekvapenie na každý deň až do Vianoc. Darovaním kalendára zároveň dávate svojmu blízkemu každý deň dôvod, aby si na vás spomenul.