Tipy na vianočné darčeky - časť 2.

A je to tu...už len pár dní nás delí od toho najkrajšieho obdobia roka, na ktoré sa teší asi každý z nás. V obchodoch nájdete obrovskú ponuku rôznych darčekov, ale ktorý si vybrať? 

 

Prinášame vám zopár tipov na chutný darček:

bezlepkove kase-titulna stranka

Pre všetkých milovníkov sladkých raňajok máme širokú ponuku zdravých a chutných kaší, ktorých príprava vám zaberie iba zopár minút. Na výber máte bezlepkové, vegánske, ale aj natural kaše s prirodzenou chuťou. Je už len na vás, či si kaše vyberiete podľa seba a svojej chuti, alebo uprednostníte nami vytvorené výhodné mixy.

1638256065412

 

Ak hľadáte darček pre nadšencov kaše, ktorí si každé ráno vytvárajú vo svojej miske umelecké diela,  nazrite do kategórie drobností pre vašu kašu. Nájdete tam rôzne druhy lyofilizovaného, či sušeného ovocia, chrumkavých orieškov, kúskov sladkej čokolády a tiež chutných nátierok, ktoré ponúkajú neobmedzené možnosti pre vytváranie nových a nových výtvorov každý deň. 

 

Čím potešiť tých najmenších členov domácnosti? Balíčku s kúskami sladkej čokolády predsa ani jedno malé dieťa nedokáže odolať. V ponuke sú dva druhy zdravých balíčkov s bielou alebo karamelovou čokoládou doplnené o chrumkavé oriešky a lyofilizované ovocie bohaté na vitamíny

Ak by ste si chceli pripraviť svoj vlastný mix, či už pre vaše deti alebo pochúťku pre celú rodinu k vianočnému filmu naša ponuka je naozaj široká a fantázii sa medze nekladú. 

 

A čo v prípade, že vám došli nápady, alebo obdarovaného až tak nepoznáte? Siahnite po darčekovej poukážke. Tá to vyrieši za vás a obdarovaný si vyberie sám presne to, čo mu urobí najväčšiu radosť