4 kroky k zdravšiemu ja

Dáme vám jednoduchú otázku: Ak by ste mali pripraviť rýchly obed a rozhodovali sa medzi fit francúzskymi zemiakmi (ktorých príprava trvá 2,5 hodiny) a ryžou s mäsom (hotové za 30 minút), čo by ste si vybrali?  

Myslíme, že 90% z nás by sa rozhodlo pre ryžu z mäsom. A prečo? Pretože jeho príprava je oveľa jednoduchšia

Zamyslite sa, koľko krát ste sa rozhodli pre nejakú vec bez ohľadu na to, o čo konkrétne išlo, len preto, že bola jednoduchšia. Určite veľakrát. 

Dôvodom je, že aj keď je človek tvor značne komplikovaný, má rád jednoduché, nekomplikované veci, nad ktorými netreba veľa premýšľať. 

Rovnako tak vám postačia 4 jednoduché kroky k tomu, aby ste začali zdravšie žiť….

  1. Pohyb
  2. Vyberať si správne jedlo a potraviny
  3. Kvalitný spánok a regenerácia
  4. Vážiť si svoje zdravie 

Vážiť si svoje zdravie

Možno stále váhate a vravíte si: To nie je pre mňa. Tak položte sami sebe otázku, ktorú sa pýtajú všetci personalisti na pracovnom pohovore, a teda: Kde sa vidíte o 10 rokov? Ako by ste chceli žiť? Ako vyzerať? A ako to asi reálne bude pri vašej aktuálnej životospráve a spôsobe života? 

Vec, ktorá by vás mala presvedčiť robiť niečo inak ako doteraz, je vaše zdravie. Máme ho len jedno, tak si ho vážme. Je veľa ľudí, ktorí bohužiaľ nemajú možnosť niečo zmeniť aj keby chceli, pretože im to rôzne vrodené zdravotné problémy nedovoľujú. Ak sme ale zdraví a máme takú možnosť, tak si ju nepokazme. 

Týchto pár jednoduchých krokov nám pomôže prispieť k tomu, aby nám to naše zdravie ešte veľmi dlho slúžilo

Veríme, že bol pre vás tento článok prínosný a že ste si z neho niečo odniesli.

Chceli sme vám ukázať, že robiť niečo lepšie, nemusí byť zložité. Budeme radi, ak sa spolu s nami odhodláte zmeniť svoj život k lepšiemu, nemusíte hneď meniť všetko, stačí si základné pravidlá osvojovať postupne. Ak si ich osvojíte a budete sa ich držať, potom to už pôjde samo. Držíme palce

Hľadáte zdravý a rýchly snack? 

Na výber máme tradičné bezlepkové kaše, vegánske, aj natural kaše úplne bez sladenia.

Pozrieť ponuku

Ak hľadáte inšpiráciu na prípravu zdravých snackov/jedál, na našom blogu nájdete rôzne rýchle a zdravé recepty. 

Chcem sa inšpirovať